???
|
|
qqqqq | Дата: Среда, 06.02.2008, 22:48 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Спит наверно...
| Буду писати Українською, бо Російською погано володію, якщо писатиму то з помилками. Ваш клан, як і багато інших, ставите незрозумілі умови прийому, третю професію без клану взяти, погодьтесь досить важко, а варіант - вступити до якогось "поганого" клану зробити третю професію, а потім кинути його і піти до вас це- м'яко кажучи підло повідношенню до того клану. Та й той самий шмот і зброя... Сам по собі мало хто зможе назбирати чи скрафтити. Певна річ набирати нубаків неварто, тим більше елітним кланам, проте, якщо хтось покидає якийсь клан скориставшись його допомогою, а потім йде до вас, чи не повторить він це знову..? Я непідкажу який варіант рішення буде правильним, проте давати шанс потрібно...
qqqqq
|
|
| |
snig | Дата: Среда, 06.02.2008, 23:05 | Сообщение # 2 |
| Відповім теж рідною. У нас в клані 40 чоловік. Ми вимушені виганяти з клану друзів які нам дорогі заради того, щоб прийняти новачків. Ось наприклад Артем залишився без клану, хоча він хороший хлопчина, з ним цікаво не тільки спілкуватись але навіть вночі побігати по варці, це дуже розумна і мудра людина, але його ОН-лайн залишався не високим, проте ми ним пожертвували, можуть також і пожертвувати і мною і будь ким іншим. Тому нам не варто брати всіх підряд, але якщо брати то брати жертвуючи кимось. Думаю позиція клану зрозуміла, так що чекаємо інтерлюда. ЗІ: це є офіційна позиція клану ніхто зменшувати вимоги не буде.
|
|
| |
FlamePow0r | Дата: Среда, 06.02.2008, 23:07 | Сообщение # 3 |
 Forever Green
| Блин..Сниг.. обясни что он написал)
|
|
| |
Max | Дата: Среда, 06.02.2008, 23:09 | Сообщение # 4 |
| Quote (FlamePow0r) Блин..Сниг.. обясни что он написал) Сори не удержалса))
|
|
| |
Imp | Дата: Среда, 06.02.2008, 23:22 | Сообщение # 5 |
 Подполковник
| Відповім також рідною. Якщо ти хочеш до клану то залишай заяву, а ми будемо вирішувати. FlamePow0r-Вчи українську.
|
|
| |
snig | Дата: Среда, 06.02.2008, 23:43 | Сообщение # 6 |
| Quote (qqqqq) Буду писати Українською, бо Російською погано володію, якщо писатиму то з помилками. Ваш клан, як і багато інших, ставите незрозумілі умови прийому, третю професію без клану взяти, погодьтесь досить важко, а варіант - вступити до якогось "поганого" клану зробити третю професію, а потім кинути його і піти до вас це- м'яко кажучи підло повідношенню до того клану. Та й той самий шмот і зброя... Сам по собі мало хто зможе назбирати чи скрафтити. Певна річ набирати нубаків неварто, тим більше елітним кланам, проте, якщо хтось покидає якийсь клан скориставшись його допомогою, а потім йде до вас, чи не повторить він це знову..? Я непідкажу який варіант рішення буде правильним, проте давати шанс потрібно... Буду писать на Украинском, так как Русским владею плохо, если писалбы то с ошибками. Ваш клан, как и много других, ставите непонятные условия приема, третюю професию без клана взять, согласитесь сложно, а вариант вступить к комуто другому "плохому" клану и зделать 3 професию, а потом покинуть его и пойти к вам это - ляко говоря подло к тому клану. Даже тот самый шмот и пуха... Самому сложно насобирать денег или скрафтить. Конешноже, набирать нубов не стоит, темболее елитным кланам, между тем, если ктото покинет клан воспользовавшись его помощью, а потом идет к вам, не повторит ли он это снова?... Я не подскажу кокой вариант будет верным, но давать шанс нужно... ЗЫ: примерно так сори за ошибки не перечитывал.
|
|
| |
snig | Дата: Среда, 06.02.2008, 23:50 | Сообщение # 7 |
| Quote (snig) Відповім теж рідною. У нас в клані 40 чоловік. Ми вимушені виганяти з клану друзів які нам дорогі заради того, щоб прийняти новачків. Ось наприклад Артем залишився без клану, хоча він хороший хлопчина, з ним цікаво не тільки спілкуватись але навіть вночі побігати по варці, це дуже розумна і мудра людина, але його ОН-лайн залишався не високим, проте ми ним пожертвували, можуть також і пожертвувати і мною і будь ким іншим. Тому нам не варто брати всіх підряд, але якщо брати то брати жертвуючи кимось. Думаю позиція клану зрозуміла, так що чекаємо інтерлюда.ї ЗІ: це є офіційна позиція клану ніжто зменшувати вимоги не буде. Отвечу родным. У нас в клане 40 человек. Мы должны выгонять друзей которые нам дороги, ради того, чтобы принять новичков. Вот например Тёма остался без клана, хотя он хороший парень, с ним интересно не только общатся но и ночью побегать по варке, это очень умный и мудрый человек, но его ОН-лайн оставался не высоким, но мы им пожертвовали.. возможно так пожертвуют мною или кемто другим. Потому нам не следует брать всех подряд, но если брать когото то жертвуя кемто. Так что думаю позиция клана ясна. ЗЫ: Это официальная позиция клана и никто уменьшать требования не будет. ЗЫЫ: тоже не перечитывал просто слово в слово переводил.
|
|
| |
sawelf | Дата: Среда, 06.02.2008, 23:50 | Сообщение # 8 |
 я АтЕц и ВСЕМ пИсТэЦ
| Quote (Imp) а ми будемо вирішувати. Aga budemo,tiljki u nas malo mesta...
Nik v igre-sawelf:)) там где много хорошего,там много и плохого. ЗЫ...и качать академикафффффффф!!!111адинадин //Из всех невозможных-возможностей-ты всех невозможней и всех-милей// [/URL] Люди не хотят жить вечно,люди просто не хотят умирать.
|
|
| |
qqqqq | Дата: Четверг, 07.02.2008, 00:24 | Сообщение # 9 |
Рядовой
| ні певна річ виганяти друзів неможа, просто якщо у вас набір значить вам бракує гравців. Навіщо ж ви набираєте?
qqqqq
|
|
| |
snig | Дата: Четверг, 07.02.2008, 00:26 | Сообщение # 10 |
| Quote (qqqqq) ні певна річ виганяти друзів неможа, просто якщо у вас набір значить вам бракує гравців. Навіщо ж ви набираєте? Набор в клан супорт онли, но если норм заявки пишут, так зачем отказывать людям?
|
|
| |
tr1cK3r | Дата: Четверг, 07.02.2008, 00:29 | Сообщение # 11 |
Лес там ===>
| непойму к чему эта тема?
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4ca7476b0ac12192695441 дотаклон, поиграйте, может понравиться) если не понравиться то докачайте хотябы 5 лвл аккаунта)))
|
|
| |
snig | Дата: Четверг, 07.02.2008, 00:31 | Сообщение # 12 |
| Quote (tr1cK3r) непойму к чему эта тема? Человек стесняется написать заявку, думает что не достоин клана вот и хочет убедится так ли это. А вообще вроде все в теме культурно, так что если спрашивают нужно отвечать
|
|
| |
Derek | Дата: Четверг, 07.02.2008, 00:32 | Сообщение # 13 |
 Лейтенант
| Quote (qqqqq) ні певна річ виганяти друзів неможа, просто якщо у вас набір значить вам бракує гравців. Навіщо ж ви набираєте? Щоб клан не запав, треба постійно вести відбір гравців з хорошим онлайном і навиками гри
|
|
| |
Scofield | Дата: Четверг, 07.02.2008, 00:34 | Сообщение # 14 |
 just me...
| Quote (snig) Человек стесняется написать заявку пусть напишит а там сам увидит... что и как
I hate myself. But even that doesn't make me feel better...
|
|
| |
qqqqq | Дата: Четверг, 07.02.2008, 00:44 | Сообщение # 15 |
Рядовой
| у мене 76 лвл я маю саб і я в клані просто багато моїх сокланів просто користується допомогою за для того, щоб потім вступити в клан нашталкт вашого, висновок в тім ,шо малі клани немають змоги для подальшого розватку я не проти того, що більшість прагне вступити в хорощий клан, проте якщо ви вже хочите набрати нових людей, набирайте ну принаймні без 3 професії.
qqqqq
|
|
| |
snig | Дата: Четверг, 07.02.2008, 00:47 | Сообщение # 16 |
| Quote (qqqqq) у мене 76 лвл я маю саб і я в клані просто багато моїх сокланів просто користується допомогою за для того, щоб потім вступити в клан нашталкт вашого, висновок в тім ,шо малі клани немають змоги для подальшого розватку я не проти того, що більшість прагне вступити в хорощий клан, проте якщо ви вже хочите набрати нових людей, набирайте ну принаймні без 3 професії. Если клан будет действительно хорошим то от тебя никто не уйдет, так что тут проблема не в нашем клане а в твоем. Набор без 3 професии ведется НО, случайных людей без 3 професии не будет думаю что без хорошого поручителя в клан тебе не удастса попасть в клан даже с 3 професией...
|
|
| |
Derek | Дата: Четверг, 07.02.2008, 00:47 | Сообщение # 17 |
 Лейтенант
| А дай силочку на сайт вашого клану, хочеться повтикати
|
|
| |
qqqqq | Дата: Четверг, 07.02.2008, 00:50 | Сообщение # 18 |
Рядовой
| яку силочку я тут анонімно, наболіло вже ось і пишу різним кланам про їх недоліки
qqqqq
|
|
| |
snig | Дата: Четверг, 07.02.2008, 00:51 | Сообщение # 19 |
| Quote (qqqqq) яку силочку я тут анонімно, наболіло вже ось і пишу різним кланам про їх недоліки Болить - к врачу. Конкретного ничего нету тупо флуд. тема закрыта.
|
|
| |
Grausamer | Дата: Четверг, 07.02.2008, 00:51 | Сообщение # 20 |
| Quote (qqqqq) яку силочку я тут анонімно Ага, шпиён!!!!!!!
|
|
| |